Proč používám nontoxic produkty já?

Již od mládí jsem se hodně zajímala o zdravý životní styl a vše začalo péčí o tělo zevnitř. A vše se začalo zásadně měnit. Více energie, čistá pružná pleť, duševní i fyzická pohoda. A s tím samozřejmě ruku v ruce šla i touha pečovat o své tělo nejen zevnitř ale i vně. Nikdy jsem neměla zájem natírat sebe či své děti produtky plné chemikálií. Vybírala jsem si proto takové výrobky, které hlásali čísté přírodní produkty. Věřila jsem výrobcům, že to, co propagují, je pravda.

Bohužel slova jako “přírodní” a “bio” často nemají s přírodou nic společného. Nenechala jsem se nachytat a začala jsem pátrat po čistých výrobcích, které jsou zaručeně bez chemie. A zajásala jsem, že takové na trhu jsou a jsou to značky, kterým se dá věřit a které najdete právě na našem e-shopu.
Produkty, které nabízíme, neobsahují žádné syntetické látky, konzervanty, umělá barviva apod. Veškeré ingredience jsou přírodního původu - jako rostlinné oleje - mandlový, jojobový, arganový a další, esenciální oleje které dodávají kosmetice vůni a působí jako konzervanty.

Dalším důvodem proč používám nontoxic produkty je moje velká láska ke zvířatům, protože stále mnoho značek testuje své výrobky na zvířatech, s kterými je zacházeno jako s věcmi a testování je pro ně velmi kruté a bolestivé a zvířátka jsou často na konci testování usmrcena. 

Je třeba také zmínit otázku životního prostředí, kdy chemické produkty mají negativní dopad na přírodu, která nás obklopuje. Čistá chemie, kterou konvenční kosmetika používá, je v přírodě těžko rozložitelná a tak nečisté látky dostáváte nejen do svého těla, ale ty putují dále do řek, znečišťují vodu a vzníká tak další nebezpečný odpad.

Každý z nás, každý den používáme různé druhy přípravků na tělo, obličej, vlasy, čistící prostředky, prací prostředky, desinfekce, peelingy, masky, zábaly. A je proto namístě, věnovat produktům, které používáte náležitou pozornost. Není však snadné se vyznat ve všech složitých názvech na etiketách. A proto je tu pro vás náš e-shop, kde najdete jen přípravky zaručeně a stoprocentně bez chemie.


A navíc - všechny produkty, které nabízím, testuji na sobě, na mých dětech a celé rodině a testují i moji dva britští kocourkové. A všichni žijí a těší se plnému zdraví. :-)

 

www.raddo_.cz_ 96234926_188499162207971_2745625090270953472_n 96374969_711960439572674_1924376319064276992_n